Тя е талантлива и е едва на 18 години. Тереза

...
Тя е талантлива и е едва на 18 години. Тереза
Коментари Харесай

ПОЗОР: Талантливата 18-годишна Тереза Тодорова прилича на напращяла евтина магистралка! (Слави е бесен - СНИМКИ)

Тя е надарена и е едвам на 18 години. Тереза Тодорова от Русе несъмнено има бъдеще пред себе си, само че същинският късмет й се даде в " Шоуто на Слави ", където тя бе първото изобретение на Ку-ку бенд и Дългия. След нея се състоя кастинг за партньорка на дребния господин Андреев и пристигна Крисия Тодорова.

Докато Крисия, която е набор на Тереза, към момента наподобява на дете - тя си остана напълно натурална и непринудена - както образно, по този начин и като държание, то Тодорова е.. по какъв начин да се изразим... срамотия!

Певицата шокира и даже отврати мнозина с последните си фотоси, на които ясно проличава, че се е наблъскала с кило силикон и то по този начин, че бомбите й стоят като футболни топки върху кльощавото й тяло. Тереза е съвсем анорексична на килограми, по тази причина не стопира да си пери моцарелите като непрекъснато пуска разголени и провокативни снимки.

Нищо общо нито с чаровното момиченце, което беше преди, нито даже с приятелката си Крисия, която явно не желае да я считат да евтина магистралка.

Близки до Тереза разкриха, че самият Слави Трифонов се вбесил на типа й и се заканил да я овика по тази причина, че вместо да залага на гения си, буди най-ниските пристрастености у мъжете.

" Затова ли беше всичко - целия труд, старания... с цел да " лъскат " всякакви дърти ч@киджии на фотосите й?! ", гневял се шоуменът.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР