Тя е само на 18, но е магнит за съвместни

...
Тя е само на 18, но е магнит за съвместни
Коментари Харесай

Турски диджей ухажва Ева Пармакова в Инстаграм

Тя е единствено на 18, само че е магнит за взаимни планове с хитови DJ. Факт, с който малко финалисти от X Factor или към този момент осъществени реализатори могат изобщо да се похвалят. В разгара на подготовката си за матурите Ева Пармакова още не може да осмисли изцяло триумфа на Runnin’ с турската супер звезда Хакан Акус. Песента към този момент е в топ 3 на най-излъчваните в родния ефир. Изумително е по какъв начин двама души, които даже не са се засичали в студиото, могат да основат зарибяващ летен химн като Runnin’. „ Видял е мои неща в YouTube, харесал е блендата ми и ми писа в Инстаграм с предложение да създадем дружно трак. Разрових се да проуча кой е и какво ги прави. Първото парче, на което попаднах, имаше 50 милиона гледания “, споделя Ева. „ Вирджиния рекърдс “ застава зад плана, като на родна земя Пармакова работи по мелодията и текста с Иво Добрев. Акус я ухажва „ креативен “ в продължение на година в Инстаграм. Последователен и настойчив е в решението си да има ария с Ева, а вярата му в гения ѝ я въодушевява. „ Усещам, че е самоотвержен и се надявам да го срещна скоро. “, споделя Ева. Междувременно Runnin’ развива хитовия си капацитет и напредва на  териториите на Русия, Турция, Полша, Израел, Гърция и Румъния.

Внучката на оперния ас Любомир Бодуров приключва учебно заведение през май и възнамерява да стегне куфари за Лондон, където е кандидатствала „ Музикален бизнес “. Това обаче на значи, че кариерата ѝ на родна земя ще бъде качена на трупчета. Пармакова ще продължи да записва нов материал и ще се прибира извънредно постоянно. „ Все отново дистанцията е колкото два курса с кола от центъра до „ Бояна “ в запушване “, майтапи се тя. Ева е решена да запише като спомагателен модул Songwriting („ Писане на песни “). Апетитът й да твори в студио се отключва предходната година на първия по рода си у нас лагер за писане на песни Sofia Songwriting Camp. Точно там, в Боровец, с румънския продуцент Моноар и с шведката Касиопея основават шлагера ѝ Lipstick. Пармакова работи в студио и с приятеля си, който е мултиинструменталист и ѝ преподава солфеж по китара във всяка свободна минута.

Ева към този момент е избрала роклята си за огромната абитуриентска нощ. Издава единствено, че е дълга, семпло елегантна и в пастелната гама цветове. С класа ѝ ще честват в елитна резиденция в София, а тя ще носи чифт кецове със себе си, с цел да си спести дискомфорта от танците с токчета до първи петли.

Плътно с Ева ще бъде ѝ обичаното ѝ момче. За да я направи щастлива, ще надвие ненавистта си към формалния код за обличане и ще смени дънките с костюм. Заедно са от година и половина, което по скалата от 1 до 10 като съвестност поради възрастта им си е 9, 9. Той учи в Музикалното учебно заведение, срещат се на концерт.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР