Тя е принцесата, която рядко ще видим намръщена. Въпреки че

...
Тя е принцесата, която рядко ще видим намръщена. Въпреки че
Коментари Харесай

Принцеса Юджийн се омъжи

Тя е принцесата, която рядко ще забележим намръщена. Въпреки че е предходна и през тежък бракоразвод на родителите си, и през здравословни проблеми и интервенция на гръбнака, и през голям брой фешън рецензии по отношение на дрешника ѝ, макар че остава в сянката на безспорни медийни фаворитки като Кейт Мидълтън, а в този момент и Меган Маркъл, принцеса Юджийн постоянно се усмихва необятно и откровено. Нямаше по какъв начин да скрие усмивката си и пред олтара, където сподели „ да “ на мъжа, който откровено и същински обича.

Юджийн и Джак Бруксбанк, някогашен барман и сегашен търговец на виновност, се срещат преди седем години по време на ски почивка и както признаха и двамата в навечерието на сватбата им - „ беше обич от пръв взор “.

Внучката на кралица Елизабет II бе в рокля на Peter Pilotto Кумове бяха сестра й Беатрис и братът на младоженеца Томас. В катедралата Сейнт Джеймс, където се състоя венчавката, бе и съвсем цялото кралско войнство – Уилям и Кейт, Меган и Хари, кралица Елизабет II и принц Филип, двамата горди и щастливи родители принц Андрю и Сара Фъргюсън, принц Чарлз, принцеса Ан.

Липсваше единствено херцогинята на Корнуол – Камила, само че още преди церемонията се знаеше, че тя ще пропусна венчавката.

Част от шаферите пък бяха принц Джордж и принцеса Шарлот – две от децата на Уилям и Кейт, както и дъщерята на Роби Уилямс – шестгодишната Теодора.

Вижте щастливите младоженци, красивата младоженка, както и част от 800-те VIP посетители в галерията ни.

Ще добиете визия по какъв начин наподобява женитба за два милиона паунда, на която е поканен да пее самият Андреа Бочели.

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР