Тя е неговата подкрепа и опора! По времето, когато се случила

...
Тя е неговата подкрепа и опора!
По времето, когато се случила
Коментари Харесай

Куче отказало да напусне приюта без любимата си

Тя е неговата поддръжка и опора!

По времето, когато се случила тази история, американката Катрин Бърстър и брачният партньор й живеели сами. Любимото им куче умряло преди 9 години, а двойката била толкоз унищожена и съкрушена от случилото се, че дълги години не смеели да имат никого. Но ориста имала други проекти за тях.

Един ден Катрин прочита известие на стената си във Facebook от Филаделфийската организация за надзор и грижа за животните, че се пробват да намерят дом за двойка питбули.

От обявата станало ясно, че животните са доста привързани едно към друго, изключително мъжкото към женската. Кучето не желало да се отдели от обичаната си даже с крачка.

 двойка питбули

Членове на организацията съобщили, че в случай че в близко бъдеще няма искащи да съберат двойката, тогава, колкото и да желаят, ще би трябвало да търсят стопани за всеки от тях поотделно. Освен това към този момент имало няколко претенденти за момчето.

Катрин препратила известието на брачна половинка си и двойката разискала и взимала решение в продължение на няколко дни. В последна сметка двамата отишли в приюта, с цел да се срещнат с питбулите. И двамата незабавно се влюбили и в двете кучета.

„ След като прекарахме известно време с тях, осъзнахме, че към този момент не можем да ги изоставим. Затова бързо свършихме всички формалности и същата вечер (не без сълзи на радост) доведохме кучетата в къщата ни “, споделя Катрин.

Бърстърс кръстили питбулите Гас и Нина. Кученцата бързо се настанили в новия си дом. Те били енергични и радостни. Чувствали се признателни, че не са разграничени.

„ Сега разбирам, че Гас бързо би загаснал без Нина. Тя е неговата поддръжка и опора “, споделя Катрин. – Ако го бяхме взели и отгледали без нея, то постоянно ще я търси. Нина към момента е малко по-самостоятелна, само че и тя би била тъжна без половинката си. “

 питбули

Четири години по-късно семейство Бърстърс не могат да си показват живота без Гас и Нина. Катрин постоянно споделя приключенията на занимателната двойка в Instagram (@gusandnina). Кучетата обичат да вършат всичко дружно: тичат, играят, капризничат и, несъмнено, спят.

Съвместният им живот в този момент е изпълнен с комфорт, наслада и обич. Браво на фамилията, че им предоставиха всичко това!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР