Тя е млада, красива и съвършено откачена. Нещо повече –

...
Тя е млада, красива и съвършено откачена. Нещо повече –
Коментари Харесай

Ава Луис направи немислимото, за да стане известна /снимки/

Тя е млада, красива и напълно откачена. Нещо повече – тя направи това, което никой не би си помислил да стори в нормални условия, камо ли по време на пандемия. Коронавирусът прибира нови жертви в страната и по света съвсем всеки ден, а това момиче като че ли желае да скочи непосредствено в окото на бурята.
Това е Ава Луис, която се е потопила в дебрите на една от модерните специалности „ инфлуенсър “ като милиони млади момчета и девойки по света. Тя обаче желае да стигне по-далеч от това да популяризира всякакви огромни марки в профилите си в обществените мрежи. И по тази причина направи немислимото.
Ава реши, че моментът в който целия свят трепери от ковид, е най-подходящ да снима видео по какъв начин облизва седалка на тоалетната паница в аероплан. С елементарни думи - момичето не се бори за ограничението на болестта. Всъщност си има цел, за която може би не подозирате. Като доста младежи, Ава живее с мисълта, че дните ѝ са тежки и комплицирани. Тя е уверена, че животът ѝ би трябвало да бъде документиран в особено предаване, поради което прави всичко допустимо да бъде видяна от огромните компании в шоубизнеса. И в последна сметка видеото, в което Ава подарява тоалетната паница съвсем с френска целувка, ѝ донесе безчет гледания и безспорно към този момент е обиколило земното кълбо.
Самата тя е горда от постъпката си и я дефинира като извънредно сполучлив пи ар. А долкото ковид – Ава е уверена, че той умъртви толкоз доста хора поради унищожената стопанска система и ръководещите, които дефинира като „ идиоти “. Тя определеи даже самата себе си с тази дума и споделя, че единствената ѝ цел е търсене на известност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР