Тя е мистична и нежна като името, което носи –

...
Тя е мистична и нежна като името, което носи –
Коментари Харесай

Козметика за естествена красота

Тя е мистична и нежна като името, което носи – Деница, или Утринна звезда. Обича да забърква всякакви смеси и от тях да прави свещи, сапуни и каквото друго се сетите, стига да е натурално, потребно и доста красиво. И той като името си, Петър, е крепко стъпил на земята. Преживял е доста, само че е избрал да служи на хората, като ползва най-новите достижения на физиката (за GANS) в разнообразни сфери от живота. И какво съгласно вас се случва, когато се съберат просвета и креативно ентусиазъм? Ражда се „ Естествена хубост “.

Нека да надникнем в кухнята, където безусловно се заражда Natural Beauty Cosmetics. По време на пандемията хората, които към момента мислят с главите си, стартират да четат и да се интересуват по какъв начин да опазят своето здраве и това на околните си. Някои стартират да отглеждат сами плодове и зеленчуци, други – да готвят здравословно, трети – като нашата героиня – да си вършат сами козметиката. Деница Цанева записва курс след курс, с цел да изучи до съвършенство този мурафет, само че това не є е задоволително, по тази причина през днешния ден е студентка в Университета по хранителни технологии в Пловдив, компетентност „ Технология на парфюмерийни, козметични и ароматно-вкусови артикули “.

В деня, в който смелостта є надскача фантазиите, тя декларира на Вселената, че ще сътвори своя марка артикули, които ще разкриват естествената хубост. „ Изделията са натурални, с деликатно проучени съставки. Носят освен хубост, само че и здраве. Нямат проби върху животни! Използват се екологично щадящи технологии, а опаковките не мърсят околната среда... “, споделя Деница пред индивида на науката Петър Йовчев своите проекти, към този момент сбъднати до един през днешния ден. Той с усмивка й предлага: „ А искаш ли всички произведения да са заредени с GANS? “

Революционен метод

И по този начин, Деница и Петър стартират взаимен план, намират знаещи и можещи технолози. Заедно основават рецептурите на изделията. И тогава идва на ход технологията за GANS. „ GANS значи газове в наноструктурирани положения, това е ново положение на материята. Чрез специфичен развой на електролиза се основават наночастици, които се стабилизират във водата “, изяснява Петър. (Виж бр. 12/2020 и бр. 1/2023).

„ Помолих технолозите да създадат образци на нощен крем, като сложат минимално количество от дейните субстанции. След това направихме GANS на съставките, спазвайки същите пропорции и заредихме водата, с която се създава кремът. Раздадохме тестери на доброволци. Резултатът е изумителен! Специалистите, които бяха скептични, не можеха да повярват “, споделя Петър Йовчев.Кожата усвоява доста елементарно крема, наночастиците ускоряват проникването и въздействието на дейните съставки в кожата.По-добра хидратация и подмладяване на кожата.Чуствително по-дълготраен резултат.

След като всички се убеждават в изгодите от GANS технология, Петър поръчва същинските артикули да бъдат както със заредена с GANS вода, по този начин и да са с оптимално количество дейни съставки! Крайният резултат е удивителен – висококачествени козметични произведения, които имат бързо асимилиране и очевидно благотворно влияние. Те са на равна нога със скъпите химически артикули. Но GANS технологията в Natural Beauty Cosmetics освен усъвършенства външния тип на кожата като при тях, само че и оказва удобен резултат върху здравето. Обогатената с GANS вода поддържа влажността в клетките, способства за общото здравословно положение на организма, с цел да бъдем естествено красиви, каквито природата ни е основала.

За контакти:
0895 726 697
[email protected]
naturalbeauty.store

При извършване на покупки от Natural Beauty Cosmetics може да ползвате 10% отстъпка с промокод spisanie8

Статията е оповестена в бр.12/2023 на Списание 8
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР