Газейки през локви и борейки се с дъжда, решената Фиген

...
Газейки през локви и борейки се с дъжда, решената Фиген
Коментари Харесай

Вътре в кампанията на майката на Мартин Хет, Фиген Мъри, докато тя призовава Риши Сунак да предприеме действия срещу терора

Газейки през локви и борейки се с дъжда, решената Фиген Мъри не разреши на времето да я спре, до момента в който готови за разходката на живота си.

Сега, когато потегля на своето 200-милно пътешестване от Манчестър Арена до Даунинг Стрийт 10, майката на пет деца е подготвена за всичко, което попадне на пътя й. Преди седем години тя загуби 29-годишния си наследник Мартин Хет при бомбения атентат в Манчестър Арена на 22 май 2017 година Тя се бори за по-строги ограничения за сигурност на публични места в опит да спре нова терористична офанзива.

< Фигън, на 63, стартира разходката си, дружно със брачна половинка си Стюарт, на 57, от точното място, където синът й умря. Тя знае, че ще бъде сложна задача, до момента в който се бори със стихиите, покривайки сред 12 и 15 благи в продължение на седем часа дневно. Но тя споделя, че болката ще си коства, с цел да получи отговор от министър-председателя Риши Сунак.

Говорейки пред Mirror, преди да тръгне на пътешествието на живота си, Фиген, кипяща от мощ, споделя: „ Наистина е трогател...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР