Тя е жената с изключителна предистория - отгледана от маймуни,

...
Тя е жената с изключителна предистория - отгледана от маймуни,
Коментари Харесай

Жена, отгледана от маймуни сега - джунгла и публичен дом до домакиня в Брадфорд с две деца

Тя е дамата с изключителна предистория - отгледана от маймуни, откакто е била отвлечена от вкъщи и изоставена в дълбините на колумбийската джунгла.

Марина Чапман, която в този момент е на 73 години, твърди, че е отгледана от капуцини, където се е научила да яде като тях, да се люлее от дърветата и да спи в издълбан дънер на дърво. Животът й още веднъж се прекатурва, защото тя твърди, че е открита в дивата природа и непоносимо принудена да проституира, преди да дойде в Англия, с цел да стартира нормалната си пътека със брачен партньор и деца в Западен Йоркшир.

Майката на две деца разкри историята си пред света с книгата си от 2013 година „ Момичето без име “, написана в съавторство с щерка й, а нейното удивително странствуване в този момент е включено в новата поредност на Бен Фогъл: Нови животи в дивата природа, започващи по Канал 5 довечера. Нейната най-малка Ванеса Фореро потегли по нейните стъпки, откакто напусна Брадфорд за нов живот в Минка, където живее отвън земята. Но какво се случи с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР