Тя е известна като една от най-фаталните жени в Холивуд,

...
Тя е известна като една от най-фаталните жени в Холивуд,
Коментари Харесай

Шарън Стоун заби 25-годишен рапър

Тя е известна като една от най-фаталните дами в Холивуд, пленявала надалеч по-млади от нея мъже. И даже на 63 Шарън Стоун наподобява не е изгубила чара си. По последни клюки актрисата излиза с 25-годишния рапър RMR, написа Page Six.

Двамата са видяни да се мотаят дружно в Лос Анджелис, а предходната седмица са били засечени да се забавляват в клубовете Delilah и The Highlight Room. „ Те бяха дружно на празненство на Дрейк, танцуваха и отваряха бутилки шампанско. Крис Браун също беше там. Наслаждават се на компанията си и си прекарват ужасно “, призна източник пред медията.

RMR е наскро нашумял актьор, прочут с това, че носи черна ски маска и златно покритие на зъбите си. Според близки до Стоун, двамата излизат постоянно дружно от няколко месеца и на няколко пъти той даже е убедил актрисата да си нахлузи маска и да театралничи като него. „ Двамата вибрират на една периодичност и имат неповторимо другарство “, разясняват от обкръжението на Шарън. Актрисата отхвърли всевъзможни мнения дали има сантиментална връзка със доста по-младия артист.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР