Тя е една от най-ярките млади оперни звезди на българската

...
Тя е една от най-ярките млади оперни звезди на българската
Коментари Харесай

Забавна и талантлива: Оперната певица Мила Михова за работата и липсата на обоняние четири месеца

Тя е една от най-ярките млади оперни звезди на българската сцена. Нейният гений обаче се разгръща и отвън оперната сцена. Много хора биха си помислили, че щом е оперна певица, значи е от тези хора, които гледат с надменност над другите, само че не е по този начин. Мила Михова е океан от сексапил, страсти, доста положително въодушевление и прелестно възприятие за комизъм.

Мила Михова е родом от София,  завърша НМА " Проф Панчо Владигеров " със компетентност оперно пеене. Следва специализация в опера студиото на академията " Санта Чечилия " в Рим, под управлението на историчеката прима на белканото Рената Скотто. Неин първи преподавател е майка ѝ - българската прима Дарина Такова.

През 2018 година прави дебюта си на един от най-престижните оперни фестивали в света -  " Росини " в Пезаро, Италия, където се показва с ролята на Мадама Кортезе в " Пътуване до Реймс ", а по-късно през същата година извършва сопрановата партия в " Малка тържествена меса " от Росини в Големия амфитеатър в Сорбоната в Париж като част от международните празнувания на 150-годишнината от гибелта на Джокино Росини.

Виж още:

Успехите и новите изяви се стичат в ръцете на Мила, само че тя работи много старателно, с цел да съумява и впечатлява. Съвсем скоро младата оперна звезда впечатли всички фенове на NOVA с присъединяване си в кулинарното шоу " Черешката на тортата ", където се показа освен на високо равнище, само че и завоюва всички пред дребния екран. Без пищност, а с умения в кухнята, прелестен диалог и уместни смешки.

Триумфът в ефира на NOVA продължи и в предаването " На кафе ", където Михова гостува и описа на Гала, че след прекарания COVID-19, към този момент четири месеца няма подушване. " Вече привикнах с новото обикновено да не чувствам аромати, даже когато сготвям, което за мен е проблем ", показа Мила пред Гала. За присъединяване си в Черешката показа, че незабавно приела, тъй като схванала в каква компания ще бъде цяла една седмица. 

Виж още:

" Казах си, че не ме интересува COVID-19, не ме интересуват всевъзможни ограничения за отбрана, аз желая да бъда с тези хора. Това беше едно от най-хубавите неща, които ми се случиха през 2020 година, когато снимахме епизодите ", споделя с усмивка Мила. Миналата година за нея е трябвало да бъде изпълнена с пътувания и концерти, само че нещата се трансформират внезапно, както и за доста други актьори, а и освен. " Скоро се шегувахме с мои сътрудници, че най-вероятно ще сме нещо като сезонни служащи и ще се пее в сезоните, които има изглаждане на кривата, по-малко случаи, само че най-много - ще може да се работи и навън ", сподели още Михова. 

Въпреки обстановката, Мила непрекъснато поддържа гласовата си форма, с цел да бъде готова за всевъзможни обстановки. " Излизането от форма е неприятно и доста мъчно по-късно се влиза още веднъж. Особено тежко е, когато не излизаш пред аудитория ", не крие певицата. 

Виж още:

Въпреки компликациите, Мила продължава с усмивка и има вяра, че всичко ще се подреди. В Инстаграм нейната известност също пораства бързо, като след присъединяване си в " Черешката на тортата " тя се ссдоби с още нови почитатели, впечатлени от нея. Нейните сторита и постове, съпроводени от красиви фотоси, са приятност за окото и мозъка. Заслужава си да прочетете текстовете, които Мила написа към фрагментите. Ако още не сте я последвали, то направете го, тъй като ще останете очаровани от наличието, което Мила Михова разгласява в Инстаграм.

Изображение: https://www.instagram.com/millamihova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР