Тя е една от изненадите в трети сезон на Игри

...
Тя е една от изненадите в трети сезон на Игри
Коментари Харесай

Паулина след "Игри на волята": За отношенията между жените в игрите, сълзите и има ли си гадже

Тя е една от изненадите в трети сезон на " Игри на волята " Паулина сподели, че е от девойките, които не се предават без пердах. Вярва в себе си, опциите си и знае, че единствено с непримиримост се върви напред в живота, само че също и със храброст. Поли се отличи в този сезон освен с красивите си сини очи, в които човек в действителност може да се потопи надълбоко, само че с изявени позиции, без да се тормози от непознатото мнение, само че най-много - впускаше се самоуверено във всички борби. 

Крехка и дребничка на външен тип, само че мощна и доста виновна - това са усещанията ни от Поли, с която имахме удоволствито да се срещнем, с цел да си поговорим на приключението, в което взе присъединяване. Не подминахме клюките по неин адрес, интригите в шоуто, свадите и обичаната ѝ тематика - музиката.

Виж още: Нова двойка в " Игри на волята ": Instagram live спипа Морунов и Елизабет?

Скри шапката на всички! Изправи се против изключителни участници, само че потвърди, че едно момиче, което се занимава професионално със напълно други неща, може да надвие супер тренирани мъже и дами. Как се чувстваш с тези триумфи в Игрите?

- Чувствам се доста добре, тъй като съм постигнала доста повече, в сравнение с мислех, че ще направя в това предаване. Със сигурност надминах освен упованията на хората, само че и персоналните ми. Няма по какъв начин да не бъда удовлетворена, би било неуместно. Гордея се, че реализирах всичко това, само че без да съм професионален състезател. Резултати ми са доста положителни.

25 следващи победи! Как се стига до това равнище и имаше ли някаква специфична подготовка преди Игрите? 

- Може би ще е занимателно, само че аз доста не съм се подготвяла. В предаването съм вкарана като певица и не се загатва, че от години упражнявам рискови спортове, разправям се професионално със ски от 3-годишна. Спортът е голяма част от живота ми. Точно преди самите игри съм ходила на кросфит, кикбокс и фитнес, ски, само че не съм се подготвяла особено. Напротив, когато към този момент знаех, че влизам в Игрите използвах оптимално времето, с цел да съм на открито. Беше съвсем към този момент лято, поизлизах си, купонясвах на морето. Ако би трябвало да съм почтена, малко ме е гняв в този момент. Ако знаех, че ще бъда на край, че ще бъда наедно с другите, щях да обърна повече внимание на подготовката. Ако се бях подготвила по-добре, щях да имам по-голям късмет.

Тази последна борба ли беше най-трудната за теб в целия сезон?

- Най-трудната борба за мен беше тази с кукилите. Там почувствах, че имам може би боязън от височини, не се усещах удобно, тъй като беше несигурно. Това е най-изразената борба, само че с отрицателни страсти, със боязън. 

Виж още: Огнената Ваня от " Игри на волята " сподели гаджето? Красавицата с забавна компания в Германия 

Видяхме сълзи в очите ти след борбата с Боби! Какви мисли минават през мозъка на човек в подобен миг? Хем си победила, хем не можеш да се зарадваш... Това ли е в действителност спортсменството?

- За спортсменството би трябвало да приказват хората, които са професионални спортисти. Реакцията ми беше напълно човешка, тъй като за мен Боби е супер стойностен човек. Той не ми беше непосредствен, само че ме впечатли с темперамент, с разсъдък, с раздъжденията си за живота. На тази борба отидох вярвайки, че това евентуално ще е последната ми поява на арената. Емоцията обаче ме завладя мощно, когато разбрах, че тази борба няма да е последна за мен. Не знаех за известно време какво се случва. Смятам Боби за в действителност доста готин човек и ми стана тъжно.

С Мани си разменихте много груби думи след борбата, в която в профил един от най-противоречивите облици в този сезон. Какво обаче е мнението ти за нея към днешна дата и съжаляваш ли за нещо казано от теб към нея?

- За мен Мани е едно зло! С сходен човек в живота не бих имала контакт, двете с нея се разграничаваме във всички сфери на живота. Тя е вид човек, с който нямам нищо общо и не бих желала да имам.

Със Семира също не бяхте в съвършени връзки. Стратимир ни загатна, че единствено с нея няма контакт след Игрите, тя даже го отследвала от Instagram. С нея какви са ти връзките?

- Да, и мен ме е отследвала! Не се виждаме, не се чуваме. Семира също е един от тези хора, с които нямам контакт, обкръжението ми е напълно друго. Не мога да кажа нищо неприятно за нея, само че тя го е правила за мен. Безинтересна ми е.

В Игрите някои от участниците се закачаха с другарството ти със Стратимир, а това бързо стана мотив за спекулации, че има освен това сред вас. Кажи  ни каква е истината, с цел да престанат конспирациите по тази тематика?! Имаме ли вест? 

- Съжалявам доста, знам, че доста хора биха се зарадвали, само че... Получавам непрестанно някакви фотоси, колажи на мен и Стратимир, завъртяла се е някаква любовна история, само че няма такова нещо. Тими за мен е като братче. Тотално другарски връзки, поддържаме контакт. Той е доста стойностен човек и другарството ни е мощно. Минахме през моменти, които ни сплотиха много. През този интервал се обичахме, мразихме се, след това отново се обичахме. Нормално е като прекарваш цялото си време с някого, то този човек да те подразни с нещо, само че това беше с всички. Търпяхме се.

Как оценяваш представянето си в Игрите и съжаляваш ли за нещо?

- Съжалявам, че не дадох малко повече от себе си на последната борба. Разликата беше минимална и имам вяра, че можех да реализира невъзможното. Доволна съм от представянето си, не се срамя от нищо. Смятам, че съм казвала и правила постоянно вярното. Имало е моменти, в които е можело да замълча и моменти, в които не съм била изцяло права. Там нещата са като в живота - един ден си на върха, различен ден си долу, взимаш неверни решения. Всичко е доста по-интензивно в предаването, случват се доста неща, би трябвало да взимаш бързи решения, нужни са бързи реакции. Към края към този момент ми беше мъчно душевен.

Кое ти беше най-трудното?

- В края ми беше, тъй като два месеца е доста време, нямаш контакт с естественото, с околните. Към финала има също напрежение, тъй като се приказва повече, плетат се интриги, тактики, приказват зад тила ти. Това доста ме натоварваше.

Виж още: Безкрайни купони, щури компании и забавление до зори: Мани и Кремена от " Игри на волята " не се спират 

Много хора чакаха, че ще има конфликт сред теб и Елизабет, само че не се състоя?

- Много го желаех този конфликт, мисля че и тя, само че не се случи. Нямам контакти и с нея, не мога да я схвана. Не съм имала спор с нея, само че тя реши да се отдръпне. Странно е, блокирала е доста хора. Мисля, че на моменти не е била почтена.

Интересува ни нещо доста значимо – какво се случва с Моли и Доли? Наистина ли се грижеше за тях от самото начало?

- Липсват си ми козичките (смее се). Обмислям да си взема някакво животинче у дома, котка може би.

Котките са много своенравни, нали знаеш!?

- Да, само че сигурно не повече от една коза. Чакам лятото да пристигна, с цел да отида на Царево да си ги видя Моли и Доли.

Правиш неповторими песни, няколко следващи седмици си номер едно в трендинга на Youtube с частите ти с Марсо. Очаквала ли си този триумф и по какъв начин се роди концепцията да работите с MurdaBoyz?

- С Марсел започнах да работя от дълго време, не знаех, че ще съм участник в Игрите. Парчетата ги записахме по-рано. Всичко се случи изцяло инцидентно, а резултатите се харесват много. Аз съм в тотално друг жанр от него, само че той търсеше нещо ново. Забелязах, че в България липсва RnB музика и взех решение, че ще е сполучливо. Не чаках, че ще е толкоз доста харесвана работата ми. Тук е мъчно да успееш с нещо по-различно като музика, още повече с нещо по-нишово. Радвам се, че хората са отворени към новите неща и има подобен положителен отзив, тъй като ме стимулира. Сега ще върша независим албум в сходен жанр. Надявам се, че и той ще има сходен триумф. 

Албумът ви с Марсо е супер забавен като звучене!

- Да, забавна колаборация направихме. Аз съм приключила поп и джаз пеене, само че най-много съм пяла джаз и в никакъв случай не съм си представяла песните ми да са по-вулгарни, до момента в който при Марсо... това си е той. Все отново имаше напън от мен да не звучим прекомерно вулгарно. Той си натискаше пък своето, както и аз, само че сме доста изобретателни и се веселя, че успяхме да се съвместим сполучливо.

От твоя албум какво може да чакаме, RnB ли е посоката?

- Да, RnB и се възнамерявам над регето малко, само че ще забележим. Още не съм го почнала, само че бързо се получават. Албумът с Марсо записахме за три седмици. Когато имаш хрумвания в главата си, искаш да ги реализираш бързо. Надявам се да ми пристигна музата и да се хареса на хората.

Можеш ли да направиш някакъв паралел сред българския музикален пазар и този в Полша?

- Честно казано не пребивавам в Полша от доста време. Там вървя за празниците. Живяла съм в Щатите и мога да сравня обстановката с тази там. Тук сме по-скептични към клиповете към момента, когато са по-разголени или провокативни. За страдание, или пък не, това е неразделна част от триумфа в музикалния бизнес през днешния ден. Всички ние слушаме американските реализатори, само че не се вслушваме в текстовете им. Те са много вулгарни, само че за нас са ок. Не виждаме нищо неприятно. Ако ги преведем обаче на български, то тогава осъзнаем и разберем всякакви неща. Чалгата в България няма да бъде сменена в никакъв случай и с нищо. Масово се слуша това. Хората, които вълнуват най-вече в България са  точно те. Вярвам, че чувството за музика ще се трансформира малко по малко и ще вървим към по-хубавото.

Отговори ни към този момент за Стратимир, само че въпреки всичко имаш доста почитатели, които се вълнуват – има ли мъж до Паулина? 

- Да, сега имам човек до себе си. Той ме поддържа във всичко, което върша. След една доста тежка разлъка и любовно отчаяние, което се случи предходната зима преди Игрите, виждам на нещата по-спокойно. Гледам да е по-уравновесено всичко, само че съм в доста позитивна тенденция и си връщам вярата в любовта.

Как ще прекараш идните празници? 

- Мисля, че най-накрая ще съумея да си отпътува в Полша. Не съм си виждала роднините от над година към този момент. Не съм мърдала от година и нещо от България и се надявам да ги видя в Полша.

Твоят победител е?

- За мен е Борис! 

Избражение: Красена Ангелова/NOVA

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР