Тя беше богиня в очите на целия свят години наред!

...
Тя беше богиня в очите на целия свят години наред!
Коментари Харесай

Подпухнала и без капка грим! Това ли е ослепителната Адриана Лима?

Тя беше богиня в очите на целия свят години наред! Беше кралица на стилния подиум, а по нея въздишаха едни от най-могъщите мъже в света. Но през днешния ден Адриана Лима не е даже бледа сянка на предходното си аз. И не е изненадващо, че буди изненада и даже неразбиране у тези, които са я разпознали.

Бившата кралица на стилния подиум неотдавна бе снимана на летище, до момента в който пътува за следващ ангажимент. Подпухнала, без грим, очевидно напълняла — това ли е ослепителната Адриана Лима, която побъркваше с формите си мъжете по целия свят? Звездата на " Виктория сикрет " наподобява все по-неугледна и не отдава никакво значение на външния си тип. С раздърпана тениска, черен суитчър, мазна коса, спортен екип, манекенката наподобява повече от необичайно.

След раждането на нейното трето дете, Адриана очевидно е решила, че е настъпил моментът да си вземе малко отмора от строгия метод на живот. И даже уговорките й като дипломат на ФИФА не попречиха на спокойствието й. При все това звездата търпи рецензии, най-много поради подпухналото си лице. Вече има клюки, че е доста евентуално да е поставила ботокс, само че самата тя мълчи за козметичните си корекции.

Очевидно Лима е решила, че след три деца има право да си разреши да се отпусне малко и да замязя на леличка. Преобразяването й обаче не зарадва изключително феновете й, които се надяват скоро любимката им да се върне към предходното си " Аз ". Нещо, което наподобява все по-малко евентуално... 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР