Тя бе емблемата на една по-просперираща и по-егалитарна Аржентина, с

...
Тя бе емблемата на една по-просперираща и по-егалитарна Аржентина, с
Коментари Харесай

Средната класа - история на аржентинския успех, превърнала се в символ на корабокрушение


Тя бе емблемата на една по-просперираща и по-егалитарна Аржентина, с вероятности за обществен напредък, за които останалите страни в Латинска Америка й завиждаха. Средната класа, понасяща тежестта на строгите икономии на държавното управление на Хавиер Милей, в този момент се трансформира в еманация на постепенно " корабокрушение ", осведоми Франс прес.

" Това е най-хубавата работа, която в миналото съм имала и все пак е най-лошият ми интервал от икономическа позиция ", споделя Агустина Бови, готвач в съвременен веган ресторант в Буенос Айрес. Тя се пробва да опише в едно изречение по какъв начин контролът върху живота се изплъзва от пръстите й, написа Българска телеграфна агенция. " Смених марката на пастата за зъби и дезодоранта. И мина доста време, откогато последно си купих облекла ", споделя тя пред Агенция Франс Прес. " През последните месеци трябваше да спра да отивам на фитнес, да излизам, да се развличам ".

" Дълго време смятах, че съм част от междинната класа, усещах, че мога да се нареждам там ", отбелязва 30-годишната Агустина. " Днес ние, които се смятахме за  средна класа, сътворяваме усещането, че принадлежим към долната част на класацията или даже че сме небогати ", добави тя.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР