Twitter Мила бележка, която млад американец откри върху стъклото на блъснатата

...
Twitter
Мила бележка, която млад американец откри върху стъклото на блъснатата
Коментари Харесай

Момиченце остави върху блъсната кола бележка, с която покори сърцата на милиони

Twitter Мила записка, която млад американец откри върху стъклото на блъснатата си кола, се трансформира в същински вирус в мрежата. За негативно време постът на 21-годишния студент съумя да събере над 1.2 млн. лайка в " Туитър ".

Историята, която се крие зад бележката, е най-обикновена. Андрю паркирал колата си пред дома си в Бъфало. Когато още веднъж реши да я подкара, с смут открил, че някой е блъснал аленото му возило. Докато оглеждал вредите, забелязал записка, от която ставало ясно за какво колата му е този тип. Младият мъж решил да показа написаното в обществената мрежа, без да подозира какъв отзив ще провокира. По думите на Андрю, бележката е написана от шестокласничка, която, за жалост, не е показала името си. Благодарение на момиченцето обаче студентът съумял да стигне до виновника, развалил аления му " Форд Мустанг ".

" Благодаря на анонимната шестокласничка, която ми оказа помощ да спестя няколко хиляди ", написа той. В бележката момиченцето описвало в елементи какво се е случила. Тя изяснява, че провинен за вдлъбнатината е водачът на учебен рейс номер 449, който всеки ден връща децата от учебно заведение. И въпросната вечер инцидентно закачил колата на Андрю. Шестокласничката се извинява за произшествието. А най-отдолу нарисувала нещо, което напряко разтопи потребителите в мрежата.

Тя нарисувала дребен рейс, цялостен с дечица, които, по всяка възможност крещят по време на случая. Постът на младия американец се трансформира в същински вирус и събра над 1.2 млн. лайка в " Туитър ". На него попаднал и един от учителите на момиченцето, който твърди, че знае кой е създателят на бележката. Сега Андрю счита да отиде до учебното заведение, с цел да благодари персонално на детето.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР