Twitter, сега известен като X, заема твърда позиция спрямо рекламодателите

...
Twitter, сега известен като X, заема твърда позиция спрямо рекламодателите
Коментари Харесай

X изисква от рекламодателите да харчат минимум $1000 на месец

Twitter, в този момент прочут като X, заема твърда позиция по отношение на рекламодателите като част от тактиката си за ребрандиране, с цел да усили приходите си.

Изправена пред към 50-процентен спад на приходите, компанията ползва крайни ограничения. Според The ​​Wall Street Journal, X изисква марките да харчат най-малко $1000 на месец за реклами, с цел да поддържат своя статус в платформата.

Този ход идва като отговор на битката с разпространяването на измамници, които основават голям брой подправени сметки в платформата.

Компанията е изправена пред висок спад на приходите, който ще засегне всички отдели

Илон Мъск съобщи, че цената служи като възпиращ фактор против злонамерени действия, които са необятно публикувани в наши дни. Като опция марките имат опцията да платят същата сума за синя отметка на компанията.

В опит да притегли повече рекламодатели, X също понижава цените на някои от своите рекламни слотове. Компанията предлага великодушна отстъпка от 50% за всички нови рекламни акции до 31 юли за да примами рекламодателите да се възползват и по този начин доста да разширят обсега си.

Въпреки че по-големите марки може да намерят месечния разход от 1000 $ за реклами, новият метод може евентуално да навреди на по-малките бизнеси, които нямат финансова еластичност или предпочитание да се ангажират с този разход.

Това може да докара до противоречие в представянето на бизнеса в платформата, като облагодетелства по-големите играчи и в същото време попречва растежа и видимостта на по-малките и междинни бизнеси.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР