Twitter може да стане платена услуга за компании и правителствени

...
Twitter може да стане платена услуга за компании и правителствени
Коментари Харесай

Twitter става платен за правителствата?

Twitter може да стане платена услуга за компании и държавни организации, оповестява " Ройтерс ".

" Twitter постоянно ще бъде безвъзмезден за елементарните консуматори, само че е допустимо да се заплаща дребна такса за комерсиалните или държавните консуматори " , написа в обществената мрежа предприемачът Илон Мъск, който разгласи, че

Миналия месец, още преди да подписа договорката за закупуването на Twitter, Мъск предложи няколко промени в услугата. Той съобщи, че желае да усъвършенства платформата с нови функционалности , да направи логаритмите с отворен код, с цел да усили доверието, да победи спам ботове и да удостовери достоверността на всички хора.

Предполага се, че след няколко години Twitter може още веднъж да стане обществен, тъй че акциите му да могат да се купуват свободно на фондовата борса.

Мъск е декларирал пред евентуалните вложители, че възнамерява първично обществено предложение три години след завършване на договорката.

Предприемачът милиардер към този момент разгласи желанието си да трансформира Twitter от обществена компания в непублична, след което акциите ѝ ще могат да се продават или разменят единствено на частни начала или извънборсово.
 Мъск купи Twitter за 44 милиарда $
Мъск купи Twitter за 44 милиарда $

Управителният съвет на обществената мрежа е приел предложението
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР