Творческата директорка на модна къща Живанши Клеър Уейт Келър спечели

...
Творческата директорка на модна къща Живанши Клеър Уейт Келър спечели
Коментари Харесай

Херцогиня Меган връчи на Клеър Уейт Келър наградата за най-добра британска дизайнерка

Творческата директорка на фешън къща " Живанши " Клеър Уейт Келър завоюва премията за най-хубав английски дизайнер на годината за сбирките дамско облекло, заяви Франс прес.

Отличието ѝ бе връчено от херцогиня Меган , чиято сватбена рокля е проектирана точно от Келър. " Радвам се, че съм тук, с цел да чествам английската мода ", съобщи херцогинята на Съсекс в наличието на доста звезди на годишната гала за английските фешън награди в " Ройъл Албърт хол " в Лондон .
 

Бившата холивудска актриса приветства освен визията и креативноста на Клеър Уейт Келър , само че и положителния ѝ манталитет. Те се срещнаха при започване на годината, преди стилната дизайнерка да сътвори роклята, носена от Меган на сватбата ѝ с принц Хари на 19 май.

 
Вивиан Уестууд получи специфична премия за положителна смяна поради ангажираността си в интерес на битката с климатичните промени. 77-годишната икона на пънк модата се възползва от предоставената ѝ опция, с цел да разобличи " гнилата финансова система ", която е повода за " всичките ни проблеми ".-->

Наградата за манекенка на годината бе присъдена на 17-годишната Кая Гербер , която жъне триумфи в модата по образеца на световноизвестната си майка - супермоделът Синди Крофорд . " За мен е голяма чест да получа тази премия ", сподели просълзената Кая . " Ролята ми в представянето на креативна визия е дребна, само че съм признателна, че съм част от него ". 

Модна къща " Гучи " бе отличена с премията за бранд на годината, а Пиерпаоло Пичоли - с наградата за най-хубав дизайнер.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР