tvn.bg22-годишен русенец си изкара“ 5 акта след гонка с полицията,

...
tvn.bg22-годишен русенец си изкара“ 5 акта след гонка с полицията,
Коментари Харесай

5 акта за 22-годишен русенец, след гонка с полицията

tvn.bg

22-годишен русенец си „ изкара “ 5 акта след гонка с полицията, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе.

Екшънът се разиграл малко след 15 часа на 14 септември. Служители на Първо районно управление (на МВР) забелязали движещ се по ул. „ Тинтява “, в посока бул. Гоце Делчев, лек автомобил „ Фиат Мареа “ с русенска регистрация.

При подаден звуков и светлинен сигнал лидерът на автомобила внезапно нараснал скоростта си на придвижване и се опитал да осуети осъществяването на полицейска инспекция.

След подхванато от служителите на реда гонене колата е била спряна на ул. „ Троян “, до кръстовището с ул. „ Екатерина Каравелова “. Водачът направил опит да избяга, изоставяйки автомобила, то бил заровен от униформените. Установено било, че това е 22-годишен русенец.

При направените спомагателни инспекции станало ясно, че младият мъж е управлявал транспортното средство в периода на наложено по административен ред отнемане от правоуправление за 24 месеца, по отношение на отвод да бъде тестван за приложимост на алкохол и за наркотични субстанции и/или техните аналози, също така на автомобила е била изтекла и наложителната застраховка „ Гражданска отговорност “.

Пред контролните органи той изрично отказал да бъде тестван за приложимост на алкохол и за наркотични субстанции и/или техните аналози. Издали са му ваучър за проучване, само че той отказал да го подпише.

Във връзка с всичко установено от полицейските чиновници, на младия въж са били формирани общо 5 акта по ЗДВП и КЗ. Материалите по случая са предадени на проверяващ служител на реда и против него е формирано бързо произвеждане за закононарушение по чл.343в, ал.3 вр. ал.1 от Наказателен кодекс.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР