Твърди се, че Владимир Путин е получил сърдечен арест в

...
Твърди се, че Владимир Путин е получил сърдечен арест в
Коментари Харесай

Путин получил сърдечен арест?

Твърди се, че Владимир Путин е получил " сърдечен арест " в персоналния си апартамент в Москва в неделя вечерта.

Канал в Telegram, за който се счита, че се ръководи от някогашен вътрешен човек в Кремъл, заяви за този случай, в който се споделя, че съветският водач е бил открит от пазачи на пода на спалнята " да лежи на пода, въртейки очи ".

Лекарите са били извикани неотложно. По-късно са диагностицирали 71-годишния мъж със " сърдечен арест ".

След това Путин е бил изместен в особено здравно заведение, издигнато в жилището, където е бил подложен на интензивни грижи, твърди източникът.

Информацията не е тествана. Тя идва след непрекъснати спекулации към здравето на Путин на фона на клюки за дълго прикрито здравно положение.

 Telegram каналът General SVR, за който се твърди, че е ръководен от някогашен съветски генерал-лейтенант, разгласи в обява: " Служителите по сигурността на съветския президент Владимир Путин, които бяха на промяна в резиденцията, чуха звук и звуци от рухване, идващи от спалнята на президента. Двама чиновници по сигурността незабавно влязоха в спалнята на президента и видяха Путин да лежи на пода до леглото и преобърната маса с храна и питиета. "

Публикацията продължава: " Путин се имаще конвулси, до момента в който лежеше на пода, въртейки очи. "

Съобщава се, че по-късно лекарите са пристигнали и са " реанимирали " Путин, като " преди този момент са открили, че президентът е получил сърдечен арест ".

Твърди се, че докладваният сърдечен удар, който към момента не е без значение доказан, е изплашил съществено близкия кръг на Путин.

General SVR постоянно твърди, че Путин употребява двойници, които заместват съветския водач за обществени събития и задгранични визити, написа Днес.бг.

Двойник, както се твърди, е бил употребен от чиновници на Кремъл по време на неотдавнашното пътешестване до Китай по време на среща със Си Дзинпин, съгласно SVR.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР