Твърди се, че така нареченото Поколение Z - родените между

...
Твърди се, че така нареченото Поколение Z - родените между
Коментари Харесай

Gen Z не помнят света без iPhone... но им е трудно в офиса

Твърди се, че по този начин нареченото Поколение Z - родените сред 1996 година и 2012 година, е безусловно от раждането си предразположено да се оправя добре с технологиите. Все отново, тези младежи не помнят света преди iPhone и са израснали пред екраните на обществените мрежи. Най-възрастните измежду тях към този момент работят и се оказва, че мнозина имат проблеми с техниката, която обичайно намираме във всеки офис, написа в собствен материал " Гардиън ".
Проучване на HP демонстрира, че към 20% от младите чиновници са били обект на неприятни мнения поради механически проблеми и това ги е предиздвикало да се откажат да търсят помощ за проблемите, които имат с организирането на файлове, папки, сканиране, щемпел и потребление на външна външна страна - все неща, които са неизбежна част от деловото всекидневие. Още по-смущаващо е, че изследване на HR компанията LaSalle Agency е открило, че съвсем половината завършващи през 2022 година не се усещат механически готови за работа. Още малко социология: съгласно данни на Dell 56% от хората сред 18 година и 26 година считат, че нямат задоволително цифрови умения.
" Има един мит, че щом хлапетата са родени в осведомителната ера, това ще им пристигна интуитивно. Това не е реалистично - по какъв начин ще знаят по какъв начин се сканира нещо, в случай че никой не им го е показвал? ", пита проф. Сара Декстър от Университета във Вирджиния.
 Какъв е привлекателният шеф за поколението Z
Какъв е привлекателният шеф за поколението Z

Тези млади " зумъри " са изцяло разнообразни от останалите, даже от милениалите

Истината е, че Gen Z са привикнали да употребяват приложенията на смарт телефоните си, които са допустимо най-лесни и комфортни за потребителя. Работата с настолен компютър е нещо по-различно и от време на време изисква малко повече изпитание - а за хора, привикнали на моменталното задоволство от TikTok, това наподобява съвсем като изтезание.

Въпреки всичко, има вяра. " Поколението Z нямат проблем да се ориентират в програмен продукт, който не са употребявали преди, тъй като те вършат това цялостен живот. Свикнали са да работят на опит и неточност. Може да не са Дар Божи за колектива с автоматизирано добити знания по Excel, само че се учат бързо ", споделя Стив Бенч, който провежда семинари за поколенческите разлики в корпоративния свят.
 Защо Z поколението ще бъде най-разрушителното потомство до момента?
Защо Z поколението ще бъде най-разрушителното потомство до момента?

Очаква се приходите им да се усилят пет пъти до 2030 година до 33 трилиона $

Някои негови сътрудници събират хора на друга възраст на едно място, с цел да си приказват за техническите си усложнения. Именно срещата на поколението на факса с поколението на TikTok обичайно се оказва потребно и за двете страни.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР