Твърди се, че принц Хари и Меган Маркъл са имали

...
Твърди се, че принц Хари и Меган Маркъл са имали
Коментари Харесай

Едното желание на принц Хари и Меган Маркъл за децата им преди трагичния момент

Твърди се, че принц Хари и Меган Маркъл са имали едно предпочитание за децата си, Арчи и Лилибет, само че покруса значи, че не са били може да го реализира.

Съобщава се, че херцогът и херцогинята на Съсекс са имали огромни очаквания да доведат младежите в Обединеното кралство за повторно през 2022 година, само че нещастието сполетя кралските особи, преди да съумеят да го създадат. Смъртта на кралица Елизабет II раздруса света, само че също по този начин остави Хари и Меган неспособни да изпълнят желанието си.

Според констатациите в скорошното изгубено правосъдно дело на принц Хари, той е възнамерявал фамилно пътешестване сред 2 септември и 11, 2022. Това щеше да е вторият път, в който децата му щяха да създадат това пътешестване, след пътуването им през юни 2022 година за платинения празник на починалата кралица. Въпреки това, заради решението на RAVEC, Кралският и VIP изпълнителен комитет, който координира сигурността сред Кралското домакинство, да понижи сигурността на Sussex, децата останаха в Щатите.

За всич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР