Твърди се, че няколко играчи от висшата лига са отменили

...
Твърди се, че няколко играчи от висшата лига са отменили
Коментари Харесай

Звездите на Висшата лига са „принудени да отменят луксозни ваканции“, тъй като плановете за зимната ваканция са провалени

Твърди се, че няколко играчи от висшата лига са отменили ваканцията си по време на зимната почивка на Висшата лига заради повторения от третия кръг на ФА Къп.

Кристъл Палас, Евертън, Уулвс, Брентфорд, Лутън, Уест Хем и Нотингам Форест ще би трябвало да играят повторения, откакто изтеглиха съответните си равенства от третия кръг. Манчестър Юнайтед ще се причисли към тях, в случай че приключи наедно против Уигън в понеделник вечер в последния конфликт от кръга.

Тези повторения ще се проведат след една седмица, тропот в средата на зимната почивка на Висшата лига. Повечето клубове от най-високите ранглисти са задължени да играят единствено два мача от лигата този месец, с цел да дадат на играчите отмора през втората половина на сезона.

И въпреки всичко някои играчи няма да получат толкоз време за отмора, колкото се очакваше, с помощта на ФА Къп. Повторенията, които също се играят в четвъртия кръг, само че към този момент не съществуват в по-късните кръгове, са част от историята на надпреварата - само че т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР