Твърди се, че лично Свети Архангел Михаил е открил билето.

...
Твърди се, че лично Свети Архангел Михаил е открил билето.
Коментари Харесай

Препоръчано! Ангелската Билка Прави Чудеса! Вижте Какво Лекува И Къде Да Я Намерите

Твърди се, че персонално Свети Архангел Михаил е разкрил билето.

Angelica Archangelica, ангелска билка, пищялкаДолната част на лековитото растение – коренът на билка Ангелика е извънредно препоръчван за положително храносмилане. Апетитът пък се предизвиква от етеричните масла от естествения лек. И това не е всичко. Ангелската билка даже се ползва при тежки заболявания, измежду които и анорексията. Наред с това лекува ревматични болки, проблеми свързани с мъчителната менструация при дамите, както и чернодробни болести.

Въпреки главната си популярност на женска билка, лечителите постоянно я предписват и за мъже. В случаи на тежки циркулаторни проблеми – високо кръвно или тежка отмалялост. Според китайците, дамите, които пият запарка от билка Ангелика наподобяват млади много дълго време. Ето за какво те я прибавят във всички разкрасителни кремове.

Как употребяват билката в Мексико? Чаят, който се подготвя от корена на пищялката (Ангелика), се пие при чревни възпаления и храносмилателни проблеми.

Бронхит и възпалени бели дробове също се лекуват с помощта на Ангелика.

Използва се още и при лекуване на тромбоза, бодърствуване и усмиряване на нервите.

Angelica Archangelica, ангелска билка, пищялкаНачини на приложение: 30 грама ситно нарязан корен залейте с половин литър бяло вино. Оставете да престои едно денонощие като разбърквате постоянно. След 24 часа прецедете и пийте по половин винена чаша заран и вечер.

Кипнете 1 чаена чаша корен от Ангелика в литър вода за не повече от пет минути. Охладете и съхранявайте в ледник. Отварата може да вземете със себе си по време на екскурзия като употребявате вместо вода или приемате разредена с вода.

Може да откриете пищялката (Ангелика) и на капсули на прахуляк. Жените могат да вземат до 3-4 грама на ден, приблизително по три пъти дневно. По същия метод 3-5 мл смес от корени на Ангелика може да приемате три пъти на ден.

ВАЖНО!!! Не е целесъобразно да се пие чай или да се употребява по какъвто и да е различен метод от това естествено лекарство при кърмачки и по време на бременност, защото е маточен стимулант.

Хора, които пият медикаменти за съсирване на кръвта и заболели от диабет също не би трябвало да употребяват потребните свойства на билка Ангелика, поучава retro.bg
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР