Твърди се, че жителите на шикозно английско село вдигат шум

...
Твърди се, че жителите на шикозно английско село вдигат шум
Коментари Харесай

Шикозно село, измъчвано от мистериозна воня, която „докарва мигрена у жителите“

Твърди се, че жителите на шикозно британско село подвигат звук към мистериозна смрад, която безпокои локалните поданици и ги кара да се разболеят. Миризмата, разказана като „ смрад на боклуци с химически нюанс “, е толкоз неприятна, че изтезава живота им и кара някои да страдат от тежки мигрени.

Селяните споделят, че „ свръхмощният “ понг се излъчва към странна енория в Мъкстън, Шропшир, от януари. Лора Стоунър, която живее в Ryder Drive от четири години, сподели: „ Започна през януари. Наистина те удря в лицето. Идва и си отива и е мъчно да се опише, само че когато излезеш от къщата, в действителност се вижда.

„ Това е нещо като миризма на боклуци с химически детайл. Някои дни е толкоз неприятно, че не можете да спрете измиването. По-лошо е, в случай че се обърнете към Muxton откъм Asda Donnington.

„ Някои дни е толкоз неприятно, че провокира мигрена или главоболие за мен и трябваше да си взема две седмици отпуск от работа поради това. Родителите в учебното заведение на сина ми също се оплака от това.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР