Твърди се, че Иван Тоуни търси пакет от заплати, който

...
Твърди се, че Иван Тоуни търси пакет от заплати, който
Коментари Харесай

Зашеметяващите „изисквания за заплатите на Манчестър Юнайтед“ на Иван Тони рискуват да ядосат капитана на клуба Бруно Фернандес

Твърди се, че Иван Тоуни търси пакет от заплати, който би го предиздвикал да печели повече от капитана на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандес.

Очаква се нападателят на Англия и Брентфорд Тоуни да напусне клуба си през лятото, като играчи като Арсенал и Челси преди този момент бяха свързвани с прекосяване в допълнение към Юнайтед. 28-годишният футболист има четири гола в 13 клубни мача, откогато се завърна след възбрана за залагания, откакто вкара 20 във Висшата лига предишния сезон.

Бившият състезател на Нюкасъл означи и първия си гол за старшите тимове на Англия през март, изпълнявайки дузпа при равенството 2-2 с Белгия. Въпреки че Брентфорд се измъкна от заплахата от изпадане, той към момента се допуска, че ще напусне пчелите през лятото.

Юнайтед желаеха да прибавят нападател през януари, само че финансовите ограничавания застанаха на пътя им. Въпреки че Тоуни може да дава отговор на сметката за мениджъра Ерик загар Хаг, декларираните от него претенции могат да разстроят Фернандес с високи приходи....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР