Твърди се, че Дженифър Лопес и съпругът й Бен Афлек

...
Твърди се, че Дженифър Лопес и съпругът й Бен Афлек
Коментари Харесай

Дженифър Лопес и Бен Афлек показват „намек за проблем“ в брака след мрачна снимка

Твърди се, че Дженифър Лопес и брачният партньор й Бен Афлек са подготвени за „ евентуални брачни проблеми “ през 2024 година, което идва, откакто бяха снимани да наподобяват тъмно, до момента в който пътувате с кола на отмора.

Двойката наподобява е изправена пред проблеми в парадайса, откакто бяха видяни да споделят с напрежение пътешестване с кола в Сейнт Бартс тази седмица. В петък фамилната двойка беше видяна да споделят мрачна разходка из Карибите, до момента в който пътуваха из столицата на острова Густавия в бяло Mini Moke.

Говорейки извънредно за The Mirror, известният специалист по езика на тялото Джуди Джеймс разкри прозрение във връзката на двойката. „ Снимани по време на почивката им в Сейнт Барт, езикът на тялото на Дженифър и Бен наподобява толкоз изменчив и асинхронен, както нормално “, сподели ни тя, добавяйки, че „ се върти сред присъщите им моменти на обществена пристрастеност, които наподобяват подготвени да дефинират една идилична връзка и това, което наподобява като моменти на допустимо напрежение, изключително...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР