Твърди се, че атаката срещу кораба е станала в района

...
Твърди се, че атаката срещу кораба е станала в района
Коментари Харесай

Дронове Magura V5 потопиха руски боен кораб в Черно море

Твърди се, че офанзивата против кораба е станала в региона на Феодосия благодарение на морски дронове, катери без екипаж. Пред разнообразни украински медии от Главното ръководство на разузнаването потвърдиха, че стоят зад офанзивата.

 

Съдбата на 80 души от екипажа на " Котов " е „ незнайна “. Руското министерство на защитата заяви за опити за офанзива против " Сергей Котов " с морски дронове през лятото, в нощта на 25 юли, от този момент имаше още три опита за потапяне на кораба, само че през днешния ден публична информация от съветска страна към момента няма.

 

Главното разследващо ръководство на Украйна обаче удостовери унищожаването на кораба " Сергей Котов ". Ведомството отбелязва, че корабът е бил нападнат в нощта на 4 против 5 март от дронове Magura V5 в териториалните води на Украйна, покрай Керченския залив. В резултат на това е развалена кърмата на Сергей Котов, както и десният и левият му ръб. Цената на кораба е към 65 милиона $.

Последният съветски транспортен съд от Черноморския транспортен съд, който излезе от строя бе " Цезар Куников ", който бе потънал на 14 февруари. 

 

Между 3 и 5 часа тази нощ е бил нападнат още веднъж Кримският мост. Мостът е затворен, само че на този стадий няма данни той да е бил ударен.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР