Твърди се, че Андре Онана се е забъркал в друг

...
Твърди се, че Андре Онана се е забъркал в друг
Коментари Харесай

Андре Онана „замесен в яростен словесен скандал“ на фона на голяма загриженост на Манчестър Юнайтед

Твърди се, че Андре Онана се е забъркал в различен спор със Самуел Ето'о, откакто е научил, че е бил отхвърлен за решаващия мач на Камерун за Купата на африканските народи против Гамбия.

Вратарят на Манчестър Юнайтед претърпя сложна акция, откогато се реалокира на Олд Трафорд в договорка за £47 милиона и някои сложиха под подозрение ролята му в клуба след азбучник от скъпи неточности както във Висшата лига, по този начин и в Шампионска лига.

И битките на Онана го последваха на интернационалната сцена, откакто 27-годишният състезател беше отхвърлен и сменен от братовчед си Фабрис Ондоа за големия мач с Гамбия във вторник.

Нов отчет от Sport News Africa твърди, че Онана надалеч не е бил благополучен, откакто е научил, че ще бъде пропуснат от титулярния състав за въпросния мач и се е забъркал в спор с Ето'о, президент на ФА на Камерун.

Двойката, която в миналото беше близка, има богата история и се сблъска по време на Световното състезание в Катар в края на 2022 г.; В последна сметка Онана...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР