Твърденията, че Джони Деп е проявявал насилие към бившата съпруга

...
Твърденията, че Джони Деп е проявявал насилие към бившата съпруга
Коментари Харесай

Джони Деп за Амбър Хърд пред съда: „Тя влезе в живота ми, за да вземе от мен всичко, което си струва да бъде взето“

Твърденията, че Джони Деп е проявявал принуждение към някогашната брачна половинка Амбър Хърд, са „ цялостни неистини “, обявиха юристите му пред Върховния съд в Лондон.

Актьорът съди издателя на The Sun - News News Newspapers (NGN), и изпълнителния редактор Дан Уотън , за публикация от април 2018 година, в която е наименуван „ бияч на съпруги “ , напомнят от BBC.

 Джони Деп Амбър Хърд Getty

Адвокатът на артиста - Дейвид Шерборн, съобщи документално, че в публикацията са изказани оскърбителен изказвания с изключителна съвестност против Деп , обвиняващи го в осъществяване на съществени похищения над Хърд и „ нанасянето на такива съществени пострадвания, от които тя се е страхувала за живота си “.

Той добави: „ Позицията на ищеца е ясна - изказванията на госпожа Хърд са цялостни неистини “ . Деп изрично отхвърля, че е проявявал принуждение към Амбър Хърд, до момента в който са били женени. „ Ищецът не е бил принудителен по отношение на госпожа Хърд, тя е била тази, която е проявявала принуждение по отношение на него. “

 Джони Деп Амбър Хърд Getty

В съда, където присъстваше и Амбър Хърд, беше показано видео, записано от нея без знанието на артиста, в което той бе показан да крачи в близост вкъщи, до момента в който псува и рита шкафове. На въпроса от юриста на NGN дали ще се съгласи, че в клипа демонстрира принуждение, артистът отговори: „ Бях принудителен към някои шкафове “, и прибавя: „ Ясно е, че не бях в най-хубавото положение на мозъка. “

В изказванията на очевидци, дадени като част от делото, Джони Деп съобщи, че в никакъв случай в живота си не е злоупотребявал с Амбър Хърд или друга жена и предполагал, че втората му брачна половинка е „ пресметлива “, „ социопатична “ и „ нарцистична “ .

 Джони Деп Амбър Хърд Getty

„ Сега съм уверен, че тя влезе в живота ми, с цел да вземе от мен всичко, което си коства да бъде взето, а по-късно да унищожи това, което остана от него “, сподели той.

Актьорът съобщи, че двойката е потърсила помощта на сватбен съветник, който удостоверява, че Хърд е имала „ гранично, токсично нарцистично разстройство на личността и е социопат “ . В своите показания на очевидец той упреква актрисата, че неведнъж го е удряла в лицето и е нарязала пръста му, като е хвърлила бутилка от водка по него.

Джони Деп акцентира, че за него да бъде джентълмен в живота е „ доста значимо “: „ В моралния ми кодекс е в никакъв случай да не блъскам жена, при никакви условия. Намирам го за немислимо и това в никакъв случай не се случва. “

Свидетели, измежду които някогашните сътрудници на артиста Ванеса Паради и Уинона Райдър , се чака още веднъж да дадат показания посредством видео връзка до края на чуването, което ще продължи три седмици.
Влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд 12 фотоси  Влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд  Влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд  Влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд  Влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР