Твърденията, че Джъстин Трюдо е син на Фидел Кастро не

...
Твърденията, че Джъстин Трюдо е син на Фидел Кастро не
Коментари Харесай

Джъстин Трюдо: Фидел Кастро не ми е баща

Твърденията, че Джъстин Трюдо е наследник на Фидел Кастро не са правилни. Администрацията на канадския министър председател опроверга слуховете, оповестява „ Ню Йорк Таймс “, представени от Блиц.

Канадското държавно управление отхвърли мълвата, Куба в никакъв случай не е имала искания, а родителите на Трюдо не са посещавали Острова на свободата по-рано от четвъртия му рожден ден.
 
След самоубийството на най-малкия наследник на Фидел Кастро, който носеше неговото име, само че всички го назоваха Фиделито, плъзна слух, че той е оставил предсмъртно писмо, в което назовава Трюдо „ полубрат “. Теорията, че Ел Команданте е татко на сегашния министър председател плъзна из обществените мрежи още след гибелта на вожда през 2016 година.
 
Канадското държавно управление опроверга тези изказвания. Трюдо е роден на 25 декември 1971 година в фамилията на някогашния министър председател Пиер Трюдо и жена му Маргарет, малко повече от 9 месеца след сватбата им.
 
Едва 4 години по-късно Маргарет прави прословутото си посещаване в Куба и се среща с Фидел Кастро. Тя била едвам на 22 години, когато се омъжила за 51-годишния министър председател на Канада и била обект на доста внимание и спекулации. Експерти акцентират, че е невероятно тя да е посетила острова по-рано и това да е останало неусетно.
 
Никоя от кубинските медии, които отразяват доста в детайли и намерено събитията към гибелта на Фиделито, не удостоверяват за съществуването на такова предсмъртно писмо.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР