Твърдението, че служебният кабинет възстановява модела между ГЕРБ и ДПС

...
Твърдението, че служебният кабинет възстановява модела между ГЕРБ и ДПС
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Няма сближаване между Румен Радев и Бойко Борисов

Твърдението, че служебният кабинет възвръща модела сред ГЕРБ и Движение за права и свободи е смешно. В този длъжностен кабинет не виждам нито един човек, обвързван с ГЕРБ. Вместо това обаче от " Продължаваме промяната " има едно лице, което е министър и което беше ръководител на комисията по туризъм. Това съобщи в изявление за " Лице в лице " по bTV някогашният външен министър от ГЕРБ Екатерина Захариева.

Тя отхвърли и слуховете, че сред президента Радев и Бойко Борисов има доближаване.

И Радев, и Борисов виждат това, което направи предходният кабинет. И аз съчувствам на това служебно държавно управление, тъй като рецесията и хаоса в енергетиката и бюджетната сфера са в действителност големи. Но не мога да кажа, че има някакво доближаване сред Радев и Борисов, разяснява Захариева и напомни, че точно президентът бе най-яростният критик, когато ГЕРБ бе на власт.

На въпрос дали е допустима коалиция сред ГЕРБ, " Демократична България " и " Продължаваме промяната ", Захариева прикани първо да минат изборите, само че въпреки всичко означи, че са вероятни обединения с партии, които споделят общи цели като диверсификацията и Еврозоната.

Относно решението на Русия да експулсира 14 наши дипломати някогашният външен министър дефинира мярката като " предстоящ ход " на Москва. По думите ѝ обаче страната ни не би трябвало да връща назад изгонените от нас 70 души от съветското посолство, тъй като тогава " България ще наподобява още по-зле в очите на света и Русия ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР