Тв водещата от На кафе“ по Нова тв Гала застана

...
Тв водещата от На кафе“ по Нова тв Гала застана
Коментари Харесай

Изумително! Ето какво направи Гала след голата СНИМКА на...

Тв водещата от „ На кафе “ по Нова тв Гала застана компактно зад щерка си Софи Будева след всеобщ хейт, който провокира нейна разкрепостена фотография в обществените мрежи.

На фрагмента, споделен от 21-годишната красавица, Мари бори високите летни температури по изрязан бански в цвят „ пепел от рози “, поливайки се с вода.

Макар младото момиче да не демонстрира голотии, мнозина заядливци възроптаха, че зърната на гърдите й прозират, написа lupa.bg.

Хейтърите налазиха Мари дори в нейния профил в Инстаграм, подмятайки гнусотии както за нея, по този начин и за фамозната й майка.

„ Винаги ще има злобари, които да се опитат да депресират детето ми. От дребна я поучавам да не се преценява с критикарите, а да слуша сърцето си. С кожух ли да се снима през лятото? “, пази дъщеря си известната тв звезда.

Пред свои колежки от Нова тв Гала отрекла и плъзналия слух, че от есента Мари може да размени като панелист в предаването на майка си чаровната Ева Веселинова, за която върви мълва, че ще бъде махната от „ На кафе “ дружно с Илиян Любомиров. Преди година и половина мъжът на Гала - Стефан изкара няколко месеца като неин ефирен сътрудник.

Що се отнася до дъщерята на Гала, то 21-годишната Мари Будева от много време радва виртуалната мрежа с разкрепостени фотографии.

Паметливи припомниха, че преди време и Гала се съблече гола, но за пари. Тя театралничи по гърди на корицата на еротичния „ Плейбой “.

Ето и част от „ розовите “ фотоси на наследничката на Гала от брака й с Косьо Будев.

show.blitz.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР