Тв водещата и плеймейтката Биляна Василева, по-известна като Пандора, коментира

...
Тв водещата и плеймейтката Биляна Василева, по-известна като Пандора, коментира
Коментари Харесай

Известна ТВ водеща спипана нагло да гази закона, с 2,5 промила не била пияна: Невинна съм!

Тв водещата и плеймейтката Биляна Василева, по-известна като Пандора, разяснява какво се е случило, откакто бе хваната да кара колата си след използването на алкохол.
Според полицията дрегерът е отчел 2,4 промила, само че Пандора прецизира, че направената й след това кръвна проба е отчела 0 промила.
Тя счита, че е почтена и изрази удовлетворение, че кръвната й проба не е сменена.
Въпреки това на Пандора са отнети шофьорската брошура и автомобил. Предстои прокурор да позволи случая.
„ Здравейте, другари. Казвам се Биби Мелек, само че съм по-известна като Пандора. Благодарение на Второ районно към този момент съм и по-известна като пияната водеща от DSTV. Искам да благодаря на Второ районно за този прякор “, избухна пред Нова телевизия тя.
„ Бях арестувана, макар че бях почтена и лежах в килията ненужно. Бях написала, че не искам безусловно никой да знае какво се случва с мен и макар че бях написала, че не искам никой да знае какво се случва с мен, аз до момента в който лежа в килията, неизвестно по какъв начин всички медии стартират да пишат, че пияната водеща е била пияна и буйствала с полицията, и по този начин нататък “, описа прочувствено и на висок звук тя.
Тя разкри, че преди към месец и половина сутринта рано трябвало да отиде при нотариус, с цел да трансферира кола, а по-късно да пътува отвън България. По пътя, прибирайки се към у дома, е спряна за инспекция.
„ Аз бях сигурна в себе си, и споделям: „ Да, няма проблем, ще духна на дрегера “. Разбира се, тъй като съм сигурна в себе си. Духнах на дрегера и пожелах довиждане на служителите на реда, обаче той в един миг ми споделят, че дрегерът е отчел 2.4 промила.
Аз споделям: „ Моля, чакайте малко, тук има някаква неточност “ и инстинктивно в този миг аз си изваждам телефона и върша първото клипче, което съм качила на всички места и във всички обществени мрежи, описа тв водещата.
„ В този миг полицайката ми споделя: „ Ти, в случай че си пипнеш още един път телефона, ти слагаме белезниците “.
Оттам аз лежах 24 часа в килия и макар написаното от мен, че предизвестявам, че не искам никой да знае какво се случва с мен, все пак аз, до момента в който съм в килията, не зная по какъв начин, само че тази информация, която единствено Второ районно знае, се популяризира на всички места по радиото, малките екрани, медиите и по този начин нататък, добави Пандора, размахвайки документи.
Певицата добави, че я е било боязън да не бъде сменена кръвната ѝ проба.
Това не е първото тестване в живота й с автомобил. Бившата участничка в състезанието „ Мис Силикон “ пострада и през октомври предходната година. Тогава автомобилът й бе опожарен пред блока й в Нови Искър.
Разследването не бе доведено до дъно, само че се разбра, че евентуално става дума за безнадеждно влюбен в нея мъж. „ Съмнявам се в един човек, на който не отговорих уместно на възприятията. Възможно е този пожар да е разпален като възмездие от обич “, сподели тогава Пандора.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР