Тв рокадите за предстоящия есенен сезон започнаха още в разгара

...
Тв рокадите за предстоящия есенен сезон започнаха още в разгара
Коментари Харесай

Лора Крумова се връща в NOVA с космическа заплата, вижте я

Тв рокадите за идния есенен сезон започнаха още в разгара на лятото. Най-изненадващият трансфер е този на позабравената Лора Крумова, която още веднъж ще грейне в ефира в праймтайма на Нова телевизия, написа retro.bg. Журналистката е подписала контракт с някогашните си работодатели и ще бъде водеща на следобедния уикенд блок „ Неделята на Нова “ от септември, издават от коридорите на медията.

Лора получила покана незабавно откакто някогашната водеща на формата Мая Костадинова изненадващо напусна, без да дава пояснения, и сложи екипа си в невъзможност. Крумова бързо се съгласила да заеме мястото ѝ, само че сложила изискване, че желала да получава същото заплащане, което прибираше преди години в авторското ѝ предаване „ Комбина “, което водеха дружно с колежката ѝ и близка другарка Галя Щърбева, а по-късно и в „ Събуди се “. Тогава Крумова бе измежду най-високоплатените публицисти у нас, освен това единствено за два ефира седмично. Тя се разписваше против 7 хиляди лв., като получаваше и в допълнение бонуси за разнообразни репортажи. И в този момент Лора се спазарила да седне на стола на Костадинова за 7 бона – двойно повече от заплатата ѝ като зам. основен редактор в шоуто на Николаос Цитиридис по Би Ти Ви, където в действителност бе последното ѝ работно място.

Завръщането ѝ в Нова стана по-малко от година и половина, откакто тя напусна със скандал. Крумова подаде оставка с претекстовете: „ На фона на процесите там считам, че това е вярното решение за мен “. Тя имаше поради серия от уволнения на близки за нея сътрудници, с които работеше в съботно-неделното предаване „ Събуди се “. Оттогава до момента кадровите разтърсвания в малкия екран не са престанали, само че все пак водещата си е приготвила багажа за следващо завръщане там.

Тъй като при Цитидирис тв звездата бе в бекстейджа и не се постановяваше да се появява на екран, тя бе излязла напълно отвън форма след раждането на второто си дете. Сега била окуражена до края на лятото да се преобрази изцяло. Лора се подложила на строга диета и възобновила изтощаващите си тренировки, с цел да успее да смъкна някой и различен кг и да наподобява добре пред камерите. Журналистката нееднократно е споделяла, че мненията за тежестта ѝ я сломявали и наранявали прочувствено.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР