Турция се надява да обърне нова страница в отношенията с

...
Турция се надява да обърне нова страница в отношенията с
Коментари Харесай

Ердоган се надява на нови преговори с ЕС с мотив - ограничаване на миграцията

" Турция се надява да обърне " нова страница " в връзките с Европейски Съюз " , съобщи президентът Реджеп Тайип след диалог на най-високо равнище с европейски чиновник, откакто Брюксел взе решение за въвеждане на нови наказания против Турция предходната седмица, написа БГНЕС. Ердоган прикани за избавяне на турско-европейските връзки от " този обаян кръг " , като добави, че се надява да " стартира още веднъж " договаряния с Европейски Съюз " на основата на взаимните ни ползи ".
Президентът на Турция съобщи, че договорката от 2016 година, ориентирана към ограничение на миграцията през Турция към Европа в подмяна на милиарди евро средства, може да бъде насочна точка за основаване на " по-положителен " климат. " Надяваме се, че Европейски Съюз може да схване по-конструктивно отношение и здрав разсъдък към Турция, " сподели Ердоган. Срещата на водачите на Европейски Съюз в Брюксел предишния четвъртък реши да изготви лист на нови наказания против Турция поради " едностранните дейности и провокации " на Анкара в Източното Средиземноморие, за което се счита, че е богато на енергийни запаси.
 Ердоган свърза ислямофобията и ковид Ердоган свърза ислямофобията и ковид
" Западните страни се сблъскват с проблеми освен в своята обществена конструкция, само че и в стопанските системи си. Политиките на неприязън към исл...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР