Турция откри огромно находище на с около 3,5 милиона унции

...
Турция откри огромно находище на с около 3,5 милиона унции
Коментари Харесай

Огромно находище на злато откриха в Турция

Турция откри голямо находище на с към 3,5 милиона унции - 99 тона, от благородния метал. То се прави оценка на към 6 милиарда $, заяви през днешния ден държавната Анадолска организация, представена от БГНЕС.
Откритието покрай западния град Сьогут бе оповестено от Фахретин Пойраз, който оглавява турската Земеделска кредитна асоциация и компанията за торове „ Гюбретас “. Той акцентира, че „ в границите на две години ще бъде добито първото злато и то ще способства за укрепването на турската стопанска система ". Акциите на „ Гюбретас “ се повишиха с съвсем 10% на Истанбулската фондова борса.
 Злато за 1,5 милиарда $ се изнася нелегално от Зимбабве всяка година Злато за 1,5 милиарда $ се изнася нелегално от Зимбабве всяка година
Злато на стойност 1,5 милиарда $ се изнася контрабандно от Зимбабве всяка година. Това заяви „ Блумбърг “, позовавайки...
Министърът на енергетиката и естествените запаси Фатих Донмез съобщи през септември, че Турция е счупила върха предходната година, като е добила 38 тона злато. " Нашата цел за идващите пет години е да достигнем годишен рандеман от 100 тона злато ", сподели Донмез.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР