Турският шофьор, връхлетял буса с шест деца на Хаинбоаз тази

...
Турският шофьор, връхлетял буса с шест деца на Хаинбоаз тази
Коментари Харесай

Задържаха шофьора на турския тир, връхлетял бус с деца

Турският водач, връхлетял буса с шест деца на Хаинбоаз тази нощ, е арестуван. Прокуратурата във Велико Търново му е повдигнала обвиняване за причиняване на телесни повреди.

Стана ясно, че бусът с шест деца, водач и трима възрастни е от Хасково, а децата са от локалния тим по карате, които са се прибирали от съревнование в Румъния. Ще се проверява и за какво през нощта се транспортират деца, което беше криминализирано след случая със починалите възпитаници от Свищов в река Лим. 

Припомняме, пет потърпевши деца при злополуката сред бус и камион в Прохода на Републиката са настанени в Отделението по неврохирургия във Великотърновската болница с контузии по главата. Те са на възраст сред 12 и 15 години и положението им към този момент не постанова оперативна интервенция, сподели шефът на болничното заведение доктор Красимир Попов. Едно от децата и две дами, пътували в микробуса, са настанени за наблюдаване в Хирургическото поделение. Най-тежко е положението на водача на микробуса, който е с тежка черепно-мозъчна контузия, той е бил опериран тази нощ по неотложност и е в реанимацията на болничното заведение, с заплаха за живота.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР