Турският президент Реджеп Тайип Ердоган повтори заплахите да отвори вратите

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган повтори заплахите да отвори вратите
Коментари Харесай

Ердоган отново заплаши Европа: Пускам милиони бежанци към вас, ако не

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган повтори заканите да " отвори вратите " към Европа за милиони бежанци, в случай че европейските страни не поддържат проектите му да прочисти от кюрдските бойци от Отрядите за национална самозащита част от турско-сирийската граница, написа електронното издание на гръцкия вестник Kathimerini, представено от " Фокус " .

``
реклама

Ердоган споделя, че ще продължи с проекта си за основаване на " зона за сигурност " в Североизточна Сирия, където би могъл да пресели бежанците, които понастоящем обитават в Турция, в случай че Русия не извърши своята страна от съглашението, подписано предходната седмица сред Москва и Анкара. Турция е приютила почти 3,6 милиона бежанци и желае да изпрати над половината от тях назад в Сирия, макар митингите на групите за правата на индивида, които декларират, че ще бъдат бежанците ще бъдат върнати наложително на място, където към момента се води война. Ердоган по-рано този месец още веднъж заплаши Европа, че ще изпрати всички 3,6 милиона „ по своя път “ в отговор на рецензиите за военната си интервенция в Сирия, опасност, която са отправяли и други високопоставени турски представители.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР