Турският президент Реджеп Тайип Ердоган определи днес кризата с турската

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган определи днес кризата с турската
Коментари Харесай

Ердоган: Целта на валутната криза е да постави Турция на колене

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган дефинира през днешния ден рецесията с турската национална валута като офанзива против стопанската система, не по-различна от нахлуване против националния байрак или апела за молитва, съобщи Ройтерс.
Ердоган сподели това в послание в навечерието на мюсюлманския празник Курбан байрам, предава Българска телеграфна агенция. 

``
реклама
" Атаката против нашата стопанска система няма никаква разлика от непосредствено нахлуване против нашия апел за молитва или националния ни байрак ", посочи президентът.
В словото си, записано авансово, Ердоган сподели, че задачата на валутната рецесия е да сложи " Турция и нейния народ на колене ".
По думите на президента Турция има силата и способността да преодолее рецесията.
Турският народ, с помощта на способността си да бъде обединен в положителни и неприятни дни, да се сплотява, да работи като едно сърце и един пестник, е съумял в продължение на хиляди години да остане на крайници, уточни Ердоган, представен от турската телевизия НТВ.
Благодарение на това през последните години бяха отстранени всяко нахлуване, опит за прелом, скрит план. Днес още веднъж народът демонстрира същия си благодетелен метод, добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР