Турският президент Реджеп Тайип Ердоган обвини Запада в двойни стандарти“

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган обвини Запада в двойни стандарти“
Коментари Харесай

Ердоган обвини Запада в двойни стандарти по отношение на свободата на медиите

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган упрекна Запада в „ двойни стандарти “ във връзка с свободата на медиите, оповестява Анадолската организация.
На гала по връчването на Анадолските медийни награди в Анкара нощес Ердоган съобщи: " Тези, които упрекват Турция в цензура, мълчат за тези, които постановат същинска цензура. Свидетели сме на същия двоен стандарт в една обществена медийна компания, която бе купена неотдавна ", сподели Ердоган, визирайки Туитър и неотдавнашното издание на вътрешни за компанията файлове.

„ Едно след друго се разкрива с кого прави бизнес тази обществена медийна платформа, която сякаш в никакъв случай не прави компромис със свободата и персоналната цялост, какво обслужва зад кулисите и по какъв начин цензурира хора и хрумвания “, разяснява турският президент. Той означи, че както интернационалните медийни органи, по този начин и организациите за отбрана на правата на индивида, мълчат за сходни кавги.
" Тези, които узурпираха правото на връзка на милиарди хора, не престават да приказват за народна власт и свободи, като че ли нищо не се е случило ", уточни Ердоган.
Турският президент подлага на критика и отношението на някои западни страни към Фетхуллахистката терористична организация (ФЕТО), която съгласно Анкара е провела опита за прелом през 2016 година

" Всички знаем какъв брой фашистки са настроени, когато става въпрос за тях самите и техните ползи, тези, които подлагат на критика демокрацията, правата на индивида и свободата на печата в Турция ", сподели Ердоган. „ Тези, които безмилостно ни подлагаха на критика след провалилия се прелом на 15 юли, когато бяха убити над 250 души, подвигнаха звук пред клюки за прелом в личната си страна ", разяснява той.
Във връзка с митингите в истанбулския парк " Гези " през 2013 година, турският президент съобщи, че тези, които са се пробвали да показват " мародерите в Турция като герои “, са определили стачкуващите като терористи, когато сходни събития са се случили в Париж и Вашингтон.
" Не сме видели или чули интернационалните медии, които нарекоха „ апостоли на демокрацията “ протестиращите " жълти жилетки ", които подпалиха френските улици, да нарекат „ борци за независимост “ тези, които нахлуха с оръжие в постройката на Капитолия в Съединени американски щати ", разяснява Ердоган.
Източник: Българска телеграфна агенция
Следвайте " Гласове " в
 
05 Яну 20232305 Яну 202339705 Яну 202333805 Яну 202311205 Яну 202353605 Яну 2023298КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Яну 20231234924 Дек 2022316004 Яну 2023274428 Дек 2022683
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР