Турският президент Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и

...
Турският президент Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и
Коментари Харесай

Ердоган: Путин има правото да се оплаква

Турският президент Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва съобщи през днешния ден, че желае да бъде реализиран експорт на зърно и от Русия, като добави, че Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През " има право да се оплаква ", че изнасяното зърно от Украйна по силата на подкрепеното от Организация на обединените нации съглашение отива в богати, а не в небогати страни, съобщи Ройтерс.

Сделката за зърното от юли имаше за цел да предотврати международната продоволствена рецесия, като подсигурява безвредното влизане и излизане на корабите от украинските пристанища, позволявайки им да изнасят десетки милиони тонове зърно. Споразумението улеснява също и съветския експорт, показва организацията.

Фактът, че доставките на зърно отиват в страните, които ползват тези наказания (срещу Москва), тревожи господин Путин. Ние също желаеме доставки на зърно да стартират от Русия. Зърното, което идва като част от тази зърнената договорка, за жалост отива в богатите страни, а не в бедните, изясни Ердоган на конференция с хърватския си сътрудник Зоран Миланович.

В сряда съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През предложи да се намерения за ограничение на износа на зърно от Украйна за Европа. Русия, Украйна, Турция и Организация на обединените нации подписаха на 22 юли в Истанбул съглашение за обновяване на износа на зърно от три украински черноморски пристанища, който беше спрян след началото на съветската инвазия в Украйна през февруари.

Турският водач открои в същото време скока на цените в енергетиката - въпрос, който по думите му тревожи Европа сега, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР