Турският гранд Фенербахче даде изявление по отношение на коментарите на

...
Турският гранд Фенербахче даде изявление по отношение на коментарите на
Коментари Харесай

Фенербахче: Вратите на нашия клуб са завинаги затворени за Енес Кантер


Турският гранд Фенербахче даде изказване във връзка с мненията на центъра на Бостън Селтикс Енес Кантер. Играчът на “келтите” съобщи в подкаста на Бил Симънс, че с наслада би играл още веднъж за “фенерите”, в случай че се завърне в Турция. Клубът обаче изрично “затвори вратите” за него.  Енес Кантер: Останалите турски играчи в НБА не ми приказват, боязън ги е

“Бихме желали да осведомяваме обществото за проблем, към който Кантер се обърна два пъти за къс интервал от време, а също по този начин визира нашия клуб. Ние би трябвало да изясним неизвестностите.

Нашият клуб не е имал и няма и да има връзки с този човек към този момент и в бъдеще. С този човек, чието име се загатва един до друг с терористични организации, както и чието държание е било доста добре познато на общонстта ни, когато напусна нашия клуб.

Вратите на нашия клуб са затворени вечно за такива като него и ще останат такива”, споделят от Фенербахче.

Açklama

https://t.co/yY4ANy5wYG pic.twitter.com/Mf4oTRFzQC
— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) July 19, 2020
Изявлението на 12-кратните първенци на Турция идва след думите на Кантер, който разкри, че останалите турски играчи в НБА не желаят да имат връзки с него, защото се плашат от турското държавно управление. Кариерата на 28-годишния баскетболист стартира точно във Фенербахче през 2008-а, където играе един сезон, преди да се насочи към НБА.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР