Турските медии разпространиха първи снимки спецакцията, при която в хотел

...
Турските медии разпространиха първи снимки спецакцията, при която в хотел
Коментари Харесай

Турските медии разпространиха снимки от ареста на Митьо Очите

Турските медии разпространиха първи фотоси спецакцията, при която в хотел в Истанбул бе арестуван несебърският необут Димитър Желязков-Митьо Очите.
Той бе задържан през вчерашния ден към 3 часа през нощта, откакто бе търсен с алена бюлетина от Интерпол. В четвъртък пък антимафиоти задържаха членовете на незаконната му група в Бургас и района.

Заедно с Очите в Истанбул са арестувани още 7 души, които късно нощес са предадени на българското Министерство на вътрешните работи на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ".

Седемте мъже са с наложена мярка " задържане под стража " за 24 часа. Тепърва с тях ще се водят диалози, с цел да се обясни наличието им в турския хотел, както и дали има данни те да са съпричастни с осъществяването на закононарушения.

.

Сред седмината са 49-годишният Несрин Узун, който бе кмет на Руен и депутат от парламентарната група на Движение за права и свободи в 39-то и 40-то Народно заседание и предприемачът и зам.-председател на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев, за които през вчерашния ден стана ясно, че също са били с Желязков. Бенчев дори е наел стаята в хотел " Рамада ", в която бе арестуван наркобосът.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР