Турските гранични власти са се извинили за инцидента с бития

...
Турските гранични власти са се извинили за инцидента с бития
Коментари Харесай

Турция се извини за бития българин на границата

Турските гранични управляващи са се извинили за случая с бития български жител на Граничен контролно-пропусквателен пункт - Лесово. Това заяви пред публицисти министърът на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна... към профила преди началото на парламентарния надзор.

Служители на турския граничен пункт Хамзабейли са нанесли удари на български жител, откакто той към този момент е бил минал на българска територия в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт - Лесово. Сигналът за случая е подаден на 29 октомври сутринта, а прокуратурата в Елхово е била сигнализирана за случая на 1 ноември и е формирано следствие.

По моя информация незабавно след случая нашата гранична полиция е потърсила диалози и пояснения от турските си сътрудници, получили са опрощение и увещание, че ще се проверява случаят и от тяхна страна и вероятно служителят ще бъде осъден, сподели министър Екатерина Захариева. Тя уточни, че няма информация за други такива случаи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР