Турски уролози установиха, че аспиринът може да бъде ефикасен срещу

...
Турски уролози установиха, че аспиринът може да бъде ефикасен срещу
Коментари Харесай

Аспиринът може да замени виаграта

Турски уролози откриха, че аспиринът може да бъде сполучлив против еректилната дисфункция и да се окаже на ниска цена сурогат на виаграта, написа в. "Дейли мейл ".

Популярното обезболяващо лекарство, което има свойството да разрежда кръвта, може в същото време да увеличи кръвооросяването на пениса и да подтиква неговата ерекция. При извършени проби в Турция 80 % от мъжете, които взимали по една таблетка аспирин дневно в продължение на шест седмици, установили доста усъвършенстване в половия им живот. Подобно на виаграта, упоменатият медикамент покачва равнищата на азотен оксид в организма. Този прозрачен газ уголемява кръвоносните съдове и усъвършенства кръвообращението.

Аспиринът, за разлика от виаграта, не предизвиква неприятни странични резултати като главоболие и зрителни разстройства. Тестовете с него били извършени в Истанбулския медицински университет, като били употребявани таблетки от 100 мг. В опитите взели участие 200 мъже с еректилни разстройства на възраст сред 18 и 76 години. Било открито, че взимането на аспирин в продължение на половин година осигурило на участниците нарастване на пълноценните полови актове сред 31 и 78 %.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР