Турски ТИР се обърна край пътното платно между Мездра и

...
Турски ТИР се обърна край пътното платно между Мездра и
Коментари Харесай

20 см сняг във Врачанско, ТИР се обърна между Мездра и Ботевград

Турски ТИР се обърна край пътното платно сред Мездра и Ботевград. Водачът изпуснал контрола над тежкия камион и се е обърнал край канавката в местността „ Копяновец ”. Той се е движел от Видин към София и евентуално поради висока скорост не съумял да вземе завой. Камионът е отвън трасето и не се постанова отблъскване на придвижването, само че с цел да бъде изтеглен се наложи да се вика тежка техника.

От 15 до 20 см е снежната завивка във Врачанско. Всички пътни артерии са проходими при зимни условия, оповестиха от общинската администрация във Враца. 12 комбинирани машини почистват уличната мрежа в града. 50 чиновници на комуналното дружество са ангажирани с ръчно разчистване на пешеходните зони.

Заради усложнения със снегопочистване в града, от община Враца призоваваха водачите да не стопират по улиците, обозначени със забранителен знак за паркиране при зимни условия. Паркиралите погрешно пък започнаха да ги подвигат с репатриращия автомобил на общината, а в акцията се включи и полицията. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР