Турската Генерална дирекция на фондациите ще открие студентско общежитие, както

...
Турската Генерална дирекция на фондациите ще открие студентско общежитие, както
Коментари Харесай

Турският квартал за $5.25 милиона в Босна

Турската Генерална дирекция на фондациите ще открие студентско общежитие, както и жилищен и търговски център в столицата на Босна - Сараево през уикенда.

Двата плана на стойност към 5.25 млн. $ ще бъдат открити на гала с присъединяване на турския министър на културата и туризма Мехмет Нури Ерсой и генералния шеф на фондациите Аднан Ертем.

Първата стъпка към учредяването на жилищния и търговски център беше подхваната с протокола за съдействие, подписан сред дирекциите на фондациите на Турция и ислямската общественост на Босна и Херцеговина на 25 декември 2015 година

Търговският център, предопределен да служи като значима комерсиална зона за жителите на Сараево, е издигнат върху повърхност от 12 000 кв. м и е приключен през август 2018 година, оповестява вестник Hurriyet.

Междувременно ще бъде намерено и Студентското общежитие на Ислямския съюз на Сараево, което е издигнато за 2 години и има за цел да обезпечи по-добра среда за студентите.

Сградата се състои от 59 стаи, може да одобри 202 студенти и включва кухня, образователна стая, занимание зала и баскетболно игрище.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР