Турнирът по футбол Купата на Кока-Кола“ 2018 ще се проведе

...
Турнирът по футбол Купата на Кока-Кола“ 2018 ще се проведе
Коментари Харесай

Пето издание на футболния турнир „Купата на Coca- Cola” 2018 ще се проведе в Благоевград

 1426959246 Турнирът по футбол „ Купата на Кока-Кола “ 2018 ще се организира в Благоевград, оповестиха от общината. Инициативата започва на 17 март / събота/ от 09:00 часа в „ Арена парк “. „ Купата на Кока- Кола “2018 се организира за пета година в регионалния център. Той се провежда взаимно от Община Благоевград, Кока-Кола ХБК България и Кока-Кола България, с поддръжката на ММС, МОН.

Във футболното съревнование вземат участие възпитаници сред 12 и 14 години. В спортната конкуренция са включени всички отбори-победители от учебните заведения в Благоевградска област. В Благоевград ще бъде сложено и началото на II стадий от надпреварата, а точно Зоналните игри. Те се организират в няколко области в страната, като не престават от месец март до месец юни 2018 година. Градовете, в които се организират зоналните игри са Благоевград, Бургас, Варна, Стара Загора, Велико Търново, Русе, Пловдив, Враца, Кърджали и София.

„ Купата на Coca-Cola “ 2018 е платформа, която поддържа локалните общности, като основава условия за подрастващите и техните фамилии да се забавляват и да прекарват повече време дружно. Инициативата е ориентирана към насърчаване на обществените умения на учениците посредством спортни интензивности, поднесени по атрактивен за тях метод. В акцията ще бъдат привлечени както учителите, по този начин и фамилиите на учениците.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР