Turkish Airlines бе отличена като една от най-добрите авиокомпании в

...
Turkish Airlines бе отличена като една от най-добрите авиокомпании в
Коментари Харесай

Turkish Airlines с три награди от TripAdvisor

Turkish Airlines бе отличена като една от най-хубавите самолетни компании в три категории на тазгодишните награди за избор на пасажерите на TripAdvisors – Travelers’ Choice Awards – за „ Голяма самолетна компания – Европа “, „ Бизнес клас обслужване – Европа “ и „ Икономична класа – Европа “. Победителите бяха определени и наградени от TripAdvisor на база на броя и тона на рецензиите и рейтинга, които са получили през последната една година.

Престижните оценки илюстрират умеенето на Turkish Airlines да притегля и да бъде атрактивен избор за клиенти от доста сегменти, търсещи разнообразни услуги. Те са явен и сигурен знак за високото качество, което самолетната компания предлага непрекъснато на всички свои пасажери.

„ За нас е чест да бъдем отличени като една от най-хубавите самолетни компании за 2018 година в три категории на премиите на TripAdvisor. Това е извънредно скъпо самопризнание за нашата отдаденост и блян да предоставяме отлични услуги. Наградите са и удостоверение за големите старания, полагани от огромното семейство на Turkish Airlines, да трансформира пътуването на нашите клиенти в извънредно и запаметяващо се прекарване. Бих желал да благодаря на нашите скъпи клиенти, на екипа на Turkish Airlines и на TripAdvisor за това, че ни направиха толкоз горди с тези награди “ – сподели Ахмед Олмущур, Главен маркетинг шеф на Turkish Airlines.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР