Туристите бяха посрещнати със строга заповед да се приберат у

...
Туристите бяха посрещнати със строга заповед да се приберат у
Коментари Харесай

Туристите в Тенерифе се събуждат от знаци от разярени местни жители, които ги предупреждават да се „върнат у дома“

Туристите бяха посрещнати със строга заповед да се приберат вкъщи от локалните поданици в Тенерифе, на които им е омръзнало от претрупаните улеснения и растящите цени на жилищата.

Съобщения като „ Туристите се прибират вкъщи “, „ Мое злощастие, вашият парадайс “ и „ Средната заплата на Канарските острови е 1200 “ бяха залепени по стените в Палм-Мар, дребен град в най-големия от Канарските острови острови. Туризмът, който нормално се счита за виталната мощ и източник на пари на Канарските острови, изключително в южната част на Тенерифе, се трансформира във все по-гореща тематика през последните месеци, защото жителите предизвестяват, че горещите точки са „ изправени пред колапс “.

Едно графитно известие акцентира, че междинната месечна заплата на Канарските острови е към 1200 евро (£1000). В допълнение към терзанията на локалните поданици, Tenerife Cabildo разгласи изключителна обстановка с водата в петък. Въпреки че това не е директно обвързвано с туризма, някои туристически региони на островите изпол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР